Bien Sterker

Ik kan je helpen om jezelf te helpen.

Door met je in gesprek te gaan en goed te luisteren, kan ik licht werpen op gedachten, patronen en thema’s die tot nu toe voor jou onder belicht waren.

Een goed gesprek

Op het moment dat jij bij mij komt voor een goed gesprek, heb ik alle aandacht voor jou. Alleen jouw verhaal staat dan centraal en om jouw essentie te kunnen vatten, is het van belang dat ik kan horen wat onuitgesproken blijft. Dat is waar het echt om gaat, de ”Bron van jouw essentie”.
Door dat deel van jou in het licht te zetten, creëren we ruimte voor inzichten, Zo dat jij kan zien, voelen en weten waar het werkelijk om gaat.

Inzicht & Antwoorden

Vanuit de “Bron van jouw essentie” is er aandacht voor de zin en de betekenis van onze ervaringen. Hierdoor kunnen antwoorden worden gevonden op vragen die zowel in het hoofd als in het hart leven. Zodat je door inzicht in jouw eigenschappen en datgene dat je wil veranderen. Je leert jezelf meer te waarderen en gaat daardoor steviger in je schoenen staan. Je zult leren omgaan met belemmerende gedachten en gedrag, zowel met betrekking tot jezelf als in het contact met anderen.

Therapie

De mens bestaat uit meerdere dimensies en die verschillende lagen in jouw persoonlijkheid, oftewel “Jouw Bron” zullen in het therapeutisch proces in totaliteit, als een eenheid benaderd.
Hoewelde mens is opgebouwd uit een fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie, zal dat tijdens de therapie met elkaar worden geïntegreerd. Dan zijn onze problemen niet alleen maar de lastige situaties waar we vanaf willen maar ook onze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Aroma Touch

Aroma Touch is een behandeling waarbij een simpele, subtiele en intuïtieve aanrakingstechniek met repeterende handelingen. Door de juiste beheersing vande Aroma Touch techniek en die met mijn handen geef, samen mét mijn volledige focus en aandacht voor jou. Mede door de verschillende therapeutische essentiële oliën, die met zachte hand worden aangebracht op de rug voeten en/of evt. handen, dat een gevoel van welzijn en een gezond functioneren zal ontstaan en dat maakt de Aroma Touch ervaring zo bijzonder.

Bien Sterker

“Door met je in gesprek te gaan en goed te luisteren, kan ik licht werpen op gedachten en patronen die tot nu toe voor jou onderbelicht waren. Voel je welkom om samen te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Krijg zelfvertrouwen; en leer voor jezelf de rust en veiligheid te creëren die je nodig hebt om aan de slag te gaan met de zin van het leven.”

Contact
“Luisteren naar je Bron”
bien@flowcooperatie.nl.
☎ 088-0600321