Gerreke Mataheroe

Welzijn & Balans

Matahappy gaat uit van de innerlijke kracht in elk mens. Ook jij hebt het ín je! Maar door omstandigheden kan het zijn dat je het contact met deze kracht bent kwijtgeraakt. Misschien ben je daardoor zelfs in disbalans. Via massages, mindfulness of Reiki is het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer aan te spreken.

Massage & Reiki

Zowel voor ontspanning, als ook het verhelpen van fysieke klachten biedt Matahappy diverse lichamelijke en energetische behandelingen. Energetische behandeling vindt plaats zonder de huid aan te raken. Deze behandelingen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Mindfulness

Met deze aandachtstraining word je weer baas in je eigen hoofd en neem je de regie over je leven in handen. In een 8-weekse training gaan we aan de slag met allerlei mogelijkheden (meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, enz) die je zelf kunt toepassen in je dagelijks leven.

Vergroten van je vitaliteit

Nadat we samen jouw persoonlijke situatie in beeld hebben gebracht, krijg je advies over de meest geschikte behandeling en mogelijkheden om jouw lijf weer in balans te krijgen. Vanuit een natuurlijke basis vullen we tekorten in het lichaam aan, en zul je worden begeleid tot het einddoel is bereikt. Zodat de energie en levenslust weer vrij kan stromen

Happy Kids

De Happy Kids Groepstraining is er speciaal voor hoogsensitieve kinderen en kinderen met negatief zelfbeeld of concentratieproblemen. Hun zelfvertrouwen groeit en hun plezier in school nemen zienderogen toe.
Leeftijd: 8 tot 12 jaar.

Gerreke Mataheroe

Ik vertrouw op mijn innerlijke kracht, mijn intuïtie. Met mijn handen help ik anderen, en wil ik een lichtpuntje zijn waarmee ik de ander een gelukkige dag kan bezorgen.

Contact
gerreke@flowcooperatie.nl
☎ 088-0600321