Kim Gerrits

In de veeleisende maatschappij waarin we vandaag de dag leven is het van belang dat kinderen en ouders weerbaar en veerkrachtig zijn. Een maatschappij waarin het van enorme waarde is jezelf te kunnen en durven zijn, om te worden tot de zelfbewuste wereldburger van morgen. Een maatschappij waarin het belangrijk is dat je als ouder of verzorger met beide benen stevig op de grond staat en zo het beste uit jezelf kunt halen, voor jezelf maar ook voor je gezin. Ik wil je daar graag bij ondersteunen.

Xpressief Coachen door Kim!

Als ouder wil je het beste voor je kind, hoop je dat je het goed doet en zie je graag dat het goed gaat met je kind(eren). Ik wil hetzelfde. Xpressief Coachen gaat uit van jouw eigen kracht, zowel bij jezelf als bij je kind (eren).

Waar kun je bij mij voor terecht?
Sociale en/ of emotionele problematiek, gedragsproblematiek (stoornissen), opvoed- en relatieproblemen.

Werkwijze

Ik werk met verschillende methodieken en gebruik dat wat past bij het gezin. Ik werk graag met en vanuit de gezinssamenstelling (systemisch). Verder ben ik van nature een positief mens, bezit een gezonde portie humor en ben en werk graag vanuit creativiteit.

Mijn aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn één van mijn krachten. Werken vanuit het hier en nu, vanuit verbinding met elkaar maakt mij succesvol als begeleider.

Kim Gerrits

Gezinnen en hun cirkel van het leven daar ligt mijn hart. Het kind of de ouder met eigen kracht laten floreren binnen die systemen is de reden dat ik mijn eigen gezinspraktijk ben begonnen.

Er zijn bouwstenen nodig om de grotemensenwereld aan te kunnen, denk aan veerkracht, zelfvertrouwen, weerbaarheid, jezelf durven zijn. Wat als de lijn die is uitgestippeld niet gaat zoals je voor ogen had, door onverwachtse gebeurtenissen de groei van je kind, jezelf of je gezin verstoord raakt? Wat doe je dan? Hoe kies je die ene persoon of organisatie uit die jou en je gezin gaat helpen?

Contact
kim@flowcooperatie.nl 
☎ 088-0600321