Manny Moerman

De Millennial Generatie is een unieke generatie die zorgt voor kansen en groei. De visie van deze generatie op kennis, samenwerking en work/life-balance is wezenlijk anders. Hierdoor kan alles op zijn kop komen te staan in de economie, maatschappij en het onderwijs. Hoe verbindt u deze jonge professionals aan uw organisatie? Hoe behoudt u hen?

Loopbaanbegeleiding

Soms is het tijd voor de volgende stap, of dat nu uit vrije wil of uit noodzaak gebeurt. Verandering kan eng zijn, maar ook razend bevrijdend. Want er is zoveel meer dan dat wat je nu kent. Ontdek het via ons loopbaantraject.

Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafd zijn is niet voor iedereen een ‘walk in the park’. Je kunt tegen veel onbegrip, weerstand en frustraties oplopen en die ook in jezelf ervaren. Millennial Coach helpt je je hoogbegaafdheid te zien voor wat het is, een prachtig instrument, en hoe daarmee om te gaan.

Beat the burn-out

Ongeveer 14% van de werkenden in Nederland heeft burn-out(klachten). Ben jij emotioneel uitgeput? Voel je je verwijderd van anderen? Heb je de neiging jezelf negatief te beoordelen? Dan is het nu tijd om jezelf een uitweg te bieden. Jij kunt je burn-out verslaan.

Heroriëntatie voor zp’ers

Je bent een zelfstandige professional en vermoed dat je beter een andere weg in kunt slaan. Maar wat en hoe precies? In Millennial Coach vind je de sparringpartner die jou een spiegel voorhoudt waardoor je je gedachten kunt aanscherpen en tot actie overgaat.

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit zit wat ons betreft niet in het aanleren van vaardigheden en trucjes, maar in het opheffen van belemmerende overtuigingen en ondermijnende gedragspatronen. Kijk jij in de spiegel?

Manny Moerman

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van professionals die behoren tot de Millennial Generatie (1980-2000); dat kan zowel individueel als in teams die diverse generaties in zich verenigen. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches; voer regelmatig onderzoek uit onder jonge professionals; en houd lezingen en presentaties.

“Ik vraag van mensen om de moed op te brengen om naar zichzelf te kijken, hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en het leven te omarmen. Precies dat moment waarop ik zie gebeuren dat er iets openbreekt, dat er inzicht ontstaat, waardoor angst wegvalt en vervangen wordt door zelfvertrouwen, dat is het moment waarin iemand zich bevrijdt – letterlijk. Daar doe ik het voor.”

Ik coach doortastend, geduldig en betrokken, waarbij ik zorgdraag voor een veilige omgeving. Je scherp bevragend en fijntjes spiegelend, zet ik je in The Drivers’ Seat. De dynamiek is nu eens speels, dan weer confronterend, maar altijd vanuit gelijkwaardigheid. Je komt in een kort tijdsbestek tot (diepe) inzichten.

Contact
manny@flowcooperatie.nl
☎ 088-0600321