Mariët van Hummel

Ik help je je baby beter te leren kennen en zijn of haar taal verstaan.
Ik kijk zowel naar het lichamelijk als emotionele welzijn van jouw baby en ondersteun jou richting een gelukkige, rustige en tevreden baby. Ik geef je inzicht in jouw eigen kwaliteiten en mogelijkheden en geef je inzicht en antwoorden op vragen rondom:

ღ  Huilen
ღ  Slapen
ღ Inslapen, doorslapen
ღ Voeden
ღ Borstvoeding, kunstvoeding, vaste voeding
ღ (alleen) Spelen
ღ Algemene ontwikkeling
ღ Lichamelijk ongemak
ღ bijv reflux of eczeem
ღ Vragen over de signalen die je baby geeft
ღ “Er is iets met hem maar ik kan niet ontdekken wat hij mij duidelijk wil maken.”

Ik ben daarmee een aanvulling op kraamzorg, huisarts en consultatieburo.
Ik geloof dat jouw baby in staat is duidelijk te maken wat hij/zij nodig heeft en ik geloof dat jij in de verbondenheid met je kindje kunt ontdekken wat jouw baby jou vertelt. Samen met mijn vakbekwaamheid ontstaan dan zeker de beste oplossingen.

Naast coaching kan je bij JouwBabycoach ook terecht voor draagconsulten, individueel of met een groep.

Babycoaching

JouwBabycoach is deskundig, betrokken en professioneel. Ik help je je baby beter te leren kennen en zijn of haar taal verstaan.
Ik kijk zowel naar het lichamelijk als emotionele welzijn van jouw baby en ondersteun jou richting een gelukkige, rustige en tevreden baby.

Borstvoeding

Bij JouwBabycoach kun je terecht voor informatie over borstvoeding. Bijvoorbeeld over voorbereiding op de borstvoedingsperiode, aanleggen, productie en wat te doen als je kindje (nog) niet aan de borst drinkt.

Draagdoek Consulent

Kinderen willen graag gedragen worden en dichtbij zijn. Wil je daarbij ook je handen vrij hebben?
Dan is een draagdoek een handig hulpmiddel. JouwBabycoach helpt je bij het vinden en gebruiken van de juiste draagdoek of drager.

Opvoedcafé

Het Opvoedcafé is de plek om informeel samen te zijn en professioneel advies te krijgen. Ben je opvoeder en maak je je wel eens zorgen over (de ontwikkeling van) je kind? Heb je vragen over de opvoeding? Zou je willen weten hoe andere ouders het aanpakken?
Informatie over het Opvoedcafé wordt gedeeld via onze Facebookpagina

Contact
mariet@flowcooperatie.nl
☎ 088-0600321