Martine van der Molen

Hoera!

Je baby is geboren! Hoe zwaar of hoe makkelijk de bevalling is geweest, je wilt genieten van je baby. Eindelijk kun je je baby zien, vasthouden, knuffelen, liefde geven.
Niet alles is direct duidelijk. Misschien heb je vragen:

Slaapt je baby wel goed?
Drinkt je baby wel genoeg?
Waarom huilt je baby zoveel?
Vragen die je onrustig maken, waar je onzeker van wordt.

Alle baby’s huilen, maar wat als jouw baby blijft huilen of onrustig blijft?
Je ziet het niet meer zitten. Het huilen houdt niet op, de onrust gaat niet over, je weet niet meer wat je moet doen!

Mijnblijebaby biedt hulp aan ouders/ verzorgers met kinderen van 0 tot ongeveer 18 maanden. Voor allerlei vragen, groot én klein kun je terecht.

Babyconsulent

Begeleiding, coaching en ondersteuning van ouders en hun baby. Door samen te kijken naar de mogelijkheden die bij jullie als gezin passen kan zorg op maat gegeven worden. Even bellen of mailen kan al helpen. Mocht er meer nodig zijn, dan kom ik graag bij jullie thuis.

Een babyconsulent is een gespecialiseerd verpleegkundige. Mijnblijebaby is een kinderverpleegkundige met meer dan 15 jaar ervaring.

Babymassage

Babymassage is een manier om te ontspannen, te kalmeren en samen tijd door te brengen. Mijnblijebaby geeft cursussen babymassage. Dit kan individueel of in groepsverband.
Tijdens een cursus leer je stap voor stap je baby masseren. In een groepscursus wordt naast het aanleren van de massagetechnieken een onderwerp naar keuze besproken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ritme, houding, voeding, inbakeren of slapen.

Beeldcoaching

Door filmopnamen van jou en jouw kindje te maken, kijken we naar de lichaamstaal en interactie.

Door huilen, onrust of onzekerheid dreigen jouw sterke kanten op de achtergrond te raken. Je natuurlijke intuïtie raakt verstoord waardoor je in een negatieve spiraal terecht kunt komen.
Met behulp van beelden helpt mijnblije baby onbewust gedrag en jullie sterke kanten zichtbaar te maken.

Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal bestaat uit vijf geluiden die je kunnen helpen om te voorzien in de basisbehoeften van je baby. Denk hierbij aan boertje, krampen, honger, ongemak en moe zijn. Deze geluiden maken baby’s op basis van reflexen die ze tot ongeveer vier maanden hebben. Tijdens een cursus leer je deze vijf geluiden te herkennen en te interpreteren. Door de geluiden te herkennen kun makkelijker in de behoefte van je baby voorzien. Voordelen hiervan zijn dat huilen en stress verminderen en de voedingen en slapen beter gaan.

Contact
martine@flowcooperatie.nl
☎ 088-0600321