Kim Gerrits

De meeste mensen luisteren niet met de intentie te begrijpen, maar luisteren met de intentie te reageren.

Wat kan ik voor je doen?

Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn kwaliteiten kinderen, jongeren en volwassenen in beweging kan krijgen. Ik coach en adviseer, maar bovenal sta ik graag naast je om het beste uit jezelf naar boven te halen. Mijn levensenergie deel ik graag met jou.

Kijken naar wat niet gaat, naar wat niet lukt gaan we samen omdraaien naar wat wel lukt en wat wel kan. Iedereen heeft het in zich, soms heb je alleen een motivator, coach, gesprekspartner nodig om de slinger van je eigen leven weer te vinden. De weg terug, terug naar de basis van wie jij bent en wie je kan worden.

Waar kun je bij mij voor terecht?
Sociale en/ of emotionele problematiek, gedragsproblematiek (stoornissen), opvoed- en relatieproblemen.

Wie begeleid ik?

Ik werk samen met schoolkinderen, jongeren en volwassen.

Waarom komen kinderen en jongeren bij mij? Kinderen en jongeren komen bij mij als ze onzeker zijn, faalangstig, niet lekker in hun vel zitten, veel boos zijn, gespannen, veel denken vanuit de mindset “ik kan het niet”, een vol hoofd ervaren, onhandig zijn in sociale interacties, moeite hebben om met hun emoties om te gaan, niet of moeilijk tot vriendschap komen of gepest worden.

Waarom komen volwassenen bij mij? Volwassenen of jongvolwassenen komen bij mij wanneer zij merken dat ze niet in hun kracht staan als ouder of volwassenen. Ze lopen vast op het werk, in hun opleiding of binnen hun gezin.

Wanneer er contact wordt opgenomen voor hulp of begeleiding dan bekijk ik dit (bijna) altijd gezinsbreed. Dit is een vorm van systemisch werken. Alle leden van het gezin worden betrokken bij het proces van herstel. Wanneer alle gezinsleden betrokken zijn ontstaat er vaak direct een vorm van rust. Het probleem, de situatie of de zorg die er speelt wordt door iedereen gedragen. Systemisch gezien creëren we daarmee al een verschuiving.

Wanneer je gezinsbreed, dus systemisch werkt, dan vraagt dat van mij dat ik bekend ben met meerdere methodieken of werkvormen om gezinnen of gezinsleden te helpen met hun proces. Ieder proces vraagt zijn eigen manier van herstel.

Een greep uit mijn werkvormen

systemische benadering a.d.h.v. familieopstellingen, poptalk, creatieve- en lichaamsgerichte technieken, mindsettraining en nog veel meer.

Extra informatie

AGB-code persoonlijke: 90102009
AGB-code onderneming: 90061504
SKJ registratie: 100022718

Wil je meer informatie? Je mag mij mailen (kim@flowcooperatie.nl) of bellen (088 – 06 00 321).