Klein Zetje is de pedagogisch coach voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar en hun ouders. Begeleiding voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten, zich onzeker, verdrietig of eenzaam voelen. Regelmatig bang, boos zijn of moeite hebben met het uiten van hun emoties. Het gevoel hebben dat ze niet begrepen worden.
Klein Zetje is er voor ouders die vast lopen in de opvoeding, waarvan de ontwikkeling van hun kind niet in balans is. Maar ook voor ouders die meer rust in huis willen creëren of het lastig vinden om adequaat om te gaan met de (gedrags)problemen of temperament van het kind.

Herkent u uw zoon of dochter hierin en maakt u zich zorgen hierover? Als pedagoog kijk ik graag laagdrempelig met jullie mee. Zodat we samen het zetje kunnen geven om een positieve beweging in gang te zetten. Ik vind het belangrijk dat er bij een kind rust en ruimte is in het hoofd, dan is leren van nieuwe vaardigen mogelijk. Daarom zullen ontspanning technieken en emotie regulatie veel ingezet worden, zodat een kind leert hoe hij zichzelf kan helpen en leert zelfstandig de rust weer te vinden in zijn lijf. Hiervoor ga ik graag met de kinderen naar buiten, het zijn in het bos, de natuur helpt bij het tot rust komen.

Ik kijk naar wat het kind nodig heeft en pas de begeleiding aan op de behoefte van het kind.

Mijn begeleiding

Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog en heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen met sociaal-, emotionele- of gedragsproblematiek als ADHD, Autisme, Down Syndroom en LVB. Na het behalen van mijn diploma heb ik op verschillende naschoolse dagbehandelingen gewerkt, waarin ik veel duidelijkheid en structuur kon bieden aan kinderen. Ik heb veel ervaring in kinderen stapje voor stapje nieuwe vaardigheden te leren. Waarin ik kijk naar wat het kind nodig heeft. Ik help kinderen graag  een positief zetje in de goede richting te geven om weer verder te kunnen groeien, ontwikkelen en stralen.

Ik werk met verschillende methodes en werkvormen, zoals positieve gedragsstimulering, Natuur coaching, Vriendenprogramma, Kleine stapjes, Numicon en nog meer. Deze begeleiding kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

 

Extra informatie 

Wil je contact met Lisette?

Mail dan naar lisette@flowcooperatie.nl