Martine van der Molen

Alle baby’s huilen, maar wat als jouw baby blijft huilen, onrustig blijft of ’s nacht niet slaapt, steeds weer wakker wordt of hazenslaapjes doet?
Je ziet het niet meer zitten. Het huilen houdt niet op, de onrust gaat niet over, je weet niet meer wat je moet doen!

Mijnblijebaby biedt hulp aan ouders/ verzorgers met kinderen van 0 tot ongeveer 18 maanden. Voor allerlei vragen, groot én klein kun je terecht.

Babyconsulent

Begeleiding, coaching en ondersteuning van ouders en hun baby. Door samen te kijken naar de mogelijkheden die bij jullie als gezin passen kan zorg op maat gegeven worden. Even bellen of mailen kan al helpen. Mocht er meer nodig zijn, dan kom ik graag bij jullie thuis.

Een babyconsulent is een gespecialiseerd verpleegkundige. Mijnblijebaby is een kinderverpleegkundige met meer dan 15 jaar ervaring.

Babymassage

Babymassage is een manier om te ontspannen, te kalmeren en samen tijd door te brengen. Mijnblijebaby geeft cursussen babymassage. Dit kan individueel of in groepsverband.

Tijdens een cursus leer je stap voor stap je baby masseren. In een groepscursus wordt naast het aanleren van de massagetechnieken een onderwerp naar keuze besproken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ritme, houding, voeding, inbakeren of slapen.

Babysignalen/ lichaamstaal

Door gezichtsuitdrukkingen en bewegingen van het lichaam probeert jouw baby jou iets te vertellen. Maar wat betekent dat?

Door jou hier meer inzicht in te geven, leer je je baby te begrijpen en soms voor het huilen zie je al wat je baby nodig heeft.

Samen kijken we naar wat jou baby nodig heeft en wat jouw baby jou vertelt.

Dunstan Babytaal

Dunstan Babytaal bestaat uit vijf geluiden die je kunnen helpen om te voorzien in de basisbehoeften van je baby. Denk hierbij aan boertje, krampen, honger, ongemak en moe zijn. Deze geluiden maken baby’s op basis van reflexen die ze tot ongeveer vier maanden hebben. Tijdens een cursus leer je deze vijf geluiden te herkennen en te interpreteren. Door de geluiden te herkennen kun makkelijker in de behoefte van je baby voorzien. Voordelen hiervan zijn dat huilen en stress verminderen en de voedingen en slapen beter gaan.

Extra informatie

Wil je contact met Martine?
Mail naar martine@flowcooperatie.nl