Simon Rhijnsburger

Van Nature Uitvaartzorg

“Uitvaartzorg vanuit persoonlijk perspectief”

 

Simon biedt:

✔ volledige zorg rondom uitvaart

✔ hulp bij het in beeld brengen van de wensen vooraf

✔ uitgebreide nazorg

✔ professionele betrokkenheid

Simon Rhijnsburger

Met Van Nature Uitvaartzorg sta ik u bij, op een manier die van nature bij u past. Ik ben er om te begeleiden als u een dierbare vriend, partner, ouder of kind verliest. Vanuit mijn professionele kennis en kunde sta ik u bij om in de moeilijkste momenten ruimte te bieden aan emoties en rust te creëren bij alle onderdelen van de uitvaart.

 

Het raakt mij als ik hoor van uitvaarten waar de familie niet alle ruimte kreeg geboden om het afscheid voor hen persoonlijk te maken. Juist daarom span ik mij met Van Nature Uitvaartzorg in om ieder afscheid tot een persoonlijk afscheid te maken en iedere uitvaart uniek. Juist ook als er kinderen bij zijn betrokken. Daarom leg ik hen zoveel als mogelijk uit en betrek hen zoveel als mogelijk bij de onderdelen van de uitvaart. De deelname aan Flow Coöperatie is een onderdeel van die visie.

Rouw is een werkwoord dat je niet zomaar even als een proces kunt doorlopen. Het is als een litteken wat je met je meedraagt. Ik streef naar een uitvaart waar nabestaanden, ondanks de pijn van het verlies, toch goed op terug kunnen kijken. Waarbij nabestaanden zelf alles hebben kunnen doen wat belangrijk voor hen is.

Voor mij is het ontzettend belangrijk dat de liefdevolle zorg die gegeven wordt door de professionals van onder andere Flow ook verdergaat na een (plotseling) overlijden. De zorg en begeleiding die wordt gegeven in de dagen vlak voor en direct na het overlijden zijn van grote invloed op alle betrokkenen en hun rouw. . Denk bijvoorbeeld aan ontwikkeling van een kind die verder moet leven zonder vader, of de toekomst van een jonge moeder die haar baby verliest. Maar ook een kind dat niet wordt betrokken bij het sterven van een opa of oma en met vragen blijft rondlopen. Ik neem de zorg voor de nabestaanden op me tijdens de dagen van de uitvaart en ga daarna met hen in gesprek over welke zorg er nodig is om het leven weer op te pakken. zowel in emotionele als zakelijke zin. Daarom werk ik samen met andere professionals aan wie ik de zorg voor nabestaanden weer kan overdragen als de tijd daar is.

Extra informatie

Wil je contact met Simon? Dan kan je hem mailen via simon@flowcooperatie.nl of bellen via 088 – 06 00 321.