Skip to main content

Gecertificeerd autisme-coach en psychiatrisch verpleegkundige in de verslavingszorg.

Brigitta Dielman-Bleeker

Ik ben in 2020 mijn praktijk “ABC bij autisme” gestart omdat er in “zorgland autisme” zoveel aanbod is maar de weg naar goede begeleiding is soms nog niet zo gemakkelijk te vinden. In mijn praktijk bied ik advies, begeleiding en coaching aan kinderen, jong volwassenen en volwassenen met autisme. Als moeder van een zoon met autisme ben ik zeer betrokken en heb ik de nodige ervaring opgedaan om nu ook andere kinderen te ondersteunen.

Ieder mens is uniek met zijn/haar eigen-aardigheden.

Wanneer een kind moeite heeft met opgroeien en daardoor vastloopt is het soms fijn als je zorgen kunt delen. Als ouder of verzorger kan het dan ook nodig zijn om even een stapje terug te kunnen doen, zodat je ook weer even gewoon ouder kunt zijn.

Iedereen is uniek en ik kijk vooral naar de mogelijkheden vanuit positieve psychologie. Ik kan kinderen en hun ouders/verzorgers begeleiden en zo kijken naar de mogelijkheden en van daaruit keuzes maken en toewerken naar oplossingen. Eigen regie houden is erg belangrijk want de mogelijkheden zitten immers altijd in jezelf en zodat je zelf keuzes kan maken waardoor het leven overzichtelijker wordt. Daarnaast is het heel erg belangrijk dat je vooruitzichten hebt. Waar word je blij van? Waar ga je van stralen? Wat is jouw hoop? Samen kunnen we op pad gaan om de toekomst helder te krijgen.

Hoe kan ik jou helpen?

  • Ambulante begeleiding voor kinderen en volwassenen met autisme maar ook voor ouders/verzorgers en partners.
  • Trajectbegeleiding: van A naar Beter, d.m.v. doelen stellen komen tot het zoveel mogelijk verwezenlijken van je dromen en wensen.
  • Probleemoplossend werken bij niet wenselijke situaties.
    Begeleiding op het gebied van sociale vaardigheden, emotieregulatie, weerbaarheid en verslaving.
  • Lifestyle coaching
  • Begeleiding bij trauma- en stressreductie.
  • Begeleiding met behulp van NLP
  • Begeleiding bij hechtingsproblematiek via Loekemeijer-methode

Extra informatie

Wil je contact met Brigitta mail dan naar brigitta@flowcooperatie.nl

Ga naar de inhoud