Skip to main content

Pedagogisch coach

Lisette Kunnen

Bij Klein Zetje begrijpen we dat opgroeien niet altijd over rozen gaat. Bij Klein Zetje vindt u de ondersteuning die u zoekt, aangeboden door een ervaren pedagoog.

Daarom zijn we er, als een helpende hand en een luisterend oor, voor kinderen van 0 tot en met 18 jaar en hun ouders.

Begeleiding voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten, zich onzeker, eenzaam of verdrietig voelen. Of misschien hebben ze regelmatig last van angst, boosheid, of vinden ze het moeilijk om hun gevoelens te uiten. Het is alsof ze niet begrepen worden.

Klein Zetje is er voor ouders die worstelen met de opvoeding, waarbij de ontwikkeling van hun kind uit balans lijkt te zijn. Ook ouders die meer harmonie in huis willen of die het lastig vinden om adequaat om te gaan met de (gedrags)problemen of het temperament van hun kind, zijn bij ons aan het juiste adres.

Herken je jouw zoon of dochter hierin en maak je je zorgen? Laten we samen dat broodnodige zetje geven om een positieve verandering te bewerkstelligen! Ik geloof dat het essentieel is dat kinderen rust en ruimte hebben in hun hoofd en lijf, zodat ze nieuwe vaardigheden kunnen leren. Daarom zet ik vol in op ontspanningstechnieken en emotieregulatie, zodat kinderen leren hoe ze zichzelf kunnen helpen en zelfstandig rust kunnen vinden. En wat is er beter dan de natuur om tot rust te komen? Daarom trek ik graag met de kinderen de buitenlucht in, het bos in, waar de natuurlijke omgeving helpt om te kalmeren.

Ik kijk echt naar wat het kind nodig heeft en pas mijn begeleiding daarop aan. Mijn aanpak is gezinsgericht en systemisch, dus ik betrek ouders er nauw bij. Ook ouder-kind sessies behoren tot de mogelijkheden. Laten we samen die positieve verandering in gang zetten!

Ik werk met de volgende interventies en methodieken:

  • DogAssisted Coach: Coachen met honden is een spelenderwijs en ervaringsgerichte manier van begeleiding waarbij met de hond wordt samengewerkt.
  • VIDAweerbaarheid: Weerbaarheid programma met de hond als co-coach
  • Faalangst training: spelenderwijs en ervaringsgerichte manier van begeleiding met of zonder hond.
  • Vriendenprogramma:Het programma voor kinderen en jongeren om te werken aan een
    growth mindset, piekeren en angsten de baas te worden, weerbaarder te worden, stress en s
    panning aan te pakken en emotionele veerkracht op te bouwen
  • KindInBeweging:ervaringsgericht werken doormiddel van bewegings-, lichaamsgerichte en creatieve opdrachten.
  • GezinInBeweging:Systemisch werken, herstellen van beschadigde verbindingen in het gezin.

Extra informatie

Wil je contact met Lisette? Mail dan naar lisette@flowcooperatie.nl

Ga naar de inhoud