Skip to main content

Rouw en verliesbegeleiding

Sabina Krijger

De Kinderhoeksteen begeleidt kinderen en hun gezin bij het leren omgaan met een ingrijpende gebeurtenis. Samen brengen we rust, orde en overzicht aan in de chaos van emoties, zodat zij verder kunnen leven met het verlies. Ik werk met het totale gezinssysteem vanuit professionele nabijheid.

Rouw- en verliesbegeleiding

Iedereen is uniek en elke situatie vraagt om een andere aanpak. De Kinderhoeksteen maakt gebruik van verschillende werkvormen zoals tekenen, muziek, spel, schrijven, tafelopstellingen. Na een persoonlijk ontmoetingsgesprek kijken we wat past bij jou of jullie. Wij bieden altijd een luisterend oor en beantwoorden u vragen rondom het rouw- en verlies. Samen is voor mij de sleutel, je moet het wel zelf doen maar niet alleen.

Hulp voor het hele gezin

Ieder kind is uniek en er is altijd een mogelijkheid voor een oplossing. Die oplossing is vaak dichterbij dan je op het eerste gezicht denkt. Kijk naar de mogelijkheden, erken en herken het verlies en zet talenten en kwaliteiten van het kind in om samen vooruit te komen.
Het is mijn missie om kind en het gezin een stap in de goede richting te helpen, zodat zij allen op hun eigen wijze leren omgaan met het verlies en verdriet en de verbinding met elkaar daardoor niet verliezen.

Wie is Sabina Krijger?

Als erkend Rouw- en verliesbegeleider en traumatherapeut i.o bied ik ambulante (medische) gezinsbegeleiding voor kind en gezin om hen te helpen rust orde en overzicht te krijgen in de chaos van emoties.
Uit eigen ervaring weet ik dat een ingrijpende gebeurtenis je diep van binnen raakt. De kracht om door te gaan, bij welk probleem dan ook, zit in je. Ik heb de Kinderhoeksteen opgericht om kinderen en hun ouders/verzorgers te helpen deze kracht te benutten en hen te begeleiden bij het omgaan met rouw, verlies en traumatische gebeurtenissen.

Extra informatie

Wil je contact met Sabina? Mail naar sabina@flowcooperatie.nl

Ga naar de inhoud